zal-ik-het-wel-of-niet-doen-deze-zomer?

zal-ik-het-wel-of-niet-doen-deze-zomer?

Gun jij jezelf a.s zomer pas de tijd om antwoord te krijgen op al jouw vragen over 'voor-jezelf-beginnen'? Voor jezelf beginnen is een keuze voor verandering van de manier waarop je wilt werken. Daarover nadenken en vragen stellen en wat twijfels hebben is niet...

Lees meer
STARTERSHUB & CYBERSECURITY

STARTERSHUB & CYBERSECURITY

Weet jij  al dat de belangrijkste trend in 2023 voor elke ondernemer de  digitale veiligheid of cybersecurity van hun onderneming is? (bron: Kvk, dec.2022). En dat geldt voor de ondernemer die net gestart is als voor degene die al langer bezig is. StartersHUB is vorig...

Lees meer
Van Werknemer naar Ondernemer

Van Werknemer naar Ondernemer

Team StartersHUB is sinds sept. te gast bij diverse Walk&Talk bijeenkomsten in de bibliotheken. We doen een interactieve sessie over de stap van werknemer naar ondernemer. Kijk in onze agenda wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Lees meer
StartersHUB &  het ontdekken en erkennen van jouw mindset

StartersHUB & het ontdekken en erkennen van jouw mindset

Voor jezelf beginnen is voor jezelf kiezen. Misschien nu de kinderen groot zijn, kies je ervoor om te focussen op datgene waar je goed in bent en wat je het liefste doet. Ben jij iemand die altijd mooie taarten kan bakken voor de verjaardag van je kinderen en anderen? Met taarten bakken kun je geld verdienen.

Lees meer
Offline ontmoeten

Offline ontmoeten

Offline ontmoeten is de mooiste locatie om elkaar te spreken.. Graag ‘proeven’ wij de hele mens en niet louter het buste formaat.

Lees meer