stap 2, 3, 4 of 5

Maanlander 6A, Amersfoort

(op de 1e etage – er is gaan lift)

openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur

telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur

Co-worken in de HUB

maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur

Kom de sfeer proeven.
Zit jij nu meer thuis en kun je niet goed werken door slecht internet, rumoerige gezinsleden, of ben je uitgekeken op datzelfde behangetje en zoek je een inspirerende werkomgeving? We bieden dagelijks 5 werkplekken voor startende ondernemers, zoals jij. Je bent welkom om bij ons (in de HUB) te komen samen-werken ofwel ‘co-worken’! Ga je een ondernemersplan schrijven? Wil je een nieuwsbrief opzetten? Moet je jouw website aanpassen? etc. Je bent van harte welkom in onze ruimte.

Je mist het sparren en het praatje met collega’s?
Het hebben van collega’s is voor een werknemer vaak vanzelfsprekend, voor een ondernemer daarentegen veel minder. Vanuit huis werken, kan soms eenzaam voelen. Je mist het praatje bij de koffiecorner. Maar vooral ook collega’s die met je mee kunnen denken, die snappen waar je mee bezig bent. Kortom: je mist inspirerende en leuke collega’s. Maar dit hoeft niet zo te zijn! In onze HUB kun je komen werken, met andere (startende) ondernemers, die net als jij op zoek zijn naar fijne ‘dagcollega’s’. 
Alleen kom je ver, samen kom je verder:
Ervaring leert, dat vanuit het werken in onze HUB, vaak waardevolle contacten en samenwerkingen ontstaan. Door uit te proberen, ervaringen te delen, elkaar te helpen en het doen van ‘klusjes’ voor elkaar, werk je aan je ondernemerskills en bouw je referenties op. We vinden het prachtig wanneer de HUB jouw ‘zakelijke speeltuin’ wordt. Een veilige plek waar je mag oefenen, bouwen, finetunen en groeien. En ondertussen bouw je ook nog een ondernemers netwerk op.

Ik kom graag co-worken in de HUB

Mijn keuze:

6 + 10 =

De meest gestelde vragen

Voor wie?

Voor alle startende ondernemers (in spé) die aan hun bedrijfsplan, onderneming en/of ondernemerskills willen werken.

 

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken

Waar en wanneer?

Vanaf 11 september 2023: Iedere ochtend van 8:30 tot 13:00 uur.

locatie:

StartersHUB.nl

Maanlander 6A, Amersfoort

(op de 1e etage – er is geen lift)

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken

 

Wat kost het?

Je mag één keer gratis komen co-worken.

Ben je enthousiast? Dan start je met een proefabonnement voor de duur van 3 maanden. Je ontvangt dan 50% korting.

KLIK HIER voor onze tarieven

 

Goed om te weten:

Kosten (uren + euro’s), die je in de aanloopfase uit zakelijk oogpunt voor een onderneming hebt gemaakt, zijn fiscaal aftrekbaar. Daaronder vallen ook de kosten die je hebt gemaakt voordat je je daadwerkelijk hebt ingeschreven bij KvK. 

 

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken