stap 2, 3, 4 of 5

selecteer een datum in de AGENDA en meld je aan

Maanlander 14A, Amersfoort

(op de 4e etage boven Peer!)

Gratis (flex)werken in de HUB

Elke dinsdag vrije inloop:
Loop gerust binnen, ontmoet ons en jouw ‘dagcollega’s’.  Zit jij nu meer thuis en kun je niet goed werken door slecht internet, rumoerige gezinsleden, of ben je uitgekeken op datzelfde behangetje en zoek je een inspirerende werkomgeving? We hebben werkplekken voor startende ondernemers, zoals jij. Je bent welkom om bij ons (in de HUB) te komen flexwerken! Ga je een ondernemersplan schrijven? Wil je een nieuwsbrief opzetten? Moet je jouw website aanpassen? etc. Je bent van harte welkom in onze open ruimte met verschillende werkopstellingen. De werkplekken en wifi zijn gratis. Voor de koffie/thee en netwerklunch vragen we een kleine bijdrage.

Het hebben van collega’s is voor een werknemer vaak vanzelfsprekend, voor een ondernemer daarentegen veel minder. Vanuit huis werken, kan eenzaam voelen. Je mist het praatje bij de koffiecorner. Maar vooral ook collega’s die met je mee kunnen denken, die snappen waar je mee bezig bent. Kortom: je mist inspirerende en leuke collega’s. Maar dit hoeft niet zo te zijn! In onze HUB kun je komen werken, in een open ruimte met andere (startende) ondernemers, die net als jij op zoek zijn naar fijne ‘dagcollega’s’. 
Alleen kom je ver, samen kom je verder:
Ervaring leert, dat vanuit het werken in onze HUB, vaak waardevolle contacten en samenwerkingen ontstaan. Door uit te proberen, ervaringen te delen, elkaar te helpen en het doen van ‘klusjes’ voor elkaar, werk je aan je ondernemerskills en bouw je referenties op. We vinden het prachtig wanneer de HUB jouw ‘zakelijke speeltuin’ wordt. Een veilige plek waar je mag oefenen, bouwen, finetunen en groeien. En ondertussen bouw je ook nog een ondernemers netwerk op.

selecteer een datum in de AGENDA en meld je aan

De meest gestelde vragen

Voor wie?

Voor alle ondernemers (in spé) die aan hun bedrijfsplan, onderneming en/of ondernemerskills willen werken.

 

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken

Waar en wanneer?

Vrije inloop: Iedere dinsdag van 10:00-16:00 uur. 

locatie:

StartersHUB.nl

Maanlander 14A, Amersfoort (op de 4e etage)

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken

 

Vertrouwelijk

En uiteraard: alles wat jij vertelt blijft vertrouwelijk en wordt niet met anderen gedeeld, tenzij jij anders aangeeft.

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken

 

Jouw investering

De werkplek is gratis. We vragen alleen een kleine bijdrage voor de koffie/thee/water en indien gewenst ook de netwerklunch.

KLIK HIER voor onze tarieven

Goed om te weten:

Kosten (uren + euro’s), die je in de aanloopfase uit zakelijk oogpunt voor een onderneming hebt gemaakt, zijn fiscaal aftrekbaar. Daaronder vallen ook de kosten die je hebt gemaakt voordat je je daadwerkelijk hebt ingeschreven bij KvK. 

 

⇒ Ja, ik kom in de HUB werken