Gewoon starten met ondernemen …

Marian Connotte: Waarom ik ben eigenlijk gestart? Nou, gewoon niet willen afwachten! Veel dingen kun je leren van zien, horen en doen. Fouten maken is niet erg. Anderen helpen om hun talenten effectief te kunnen inzetten en prestaties van mens en bedrijf te verbeteren, daar heb ik iets (veel) mee. Dat doen we in de StartersHUB en daarom de vraag ook aan ons: ‘waarom ben je ooit gestart’?

In twee korte filmpjes van een minuut hebben we (Joyce Hardeman en ikzelf) dat spontaan verteld aan elkaar. Beiden waren we al een aantal jaren als zelfstandig ondernemer actief in verschillende branches toen we elkaar tegenkwamen. We raakten in gesprek over wat een ondernemer succesvol maakt en hoe je jouw klanten zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Toen kwamen we erachter dat we meer gemeenschappelijk hebben dan ondernemerschap.

We willen graag iedereen met een ondernemerswens de kans bieden of daarop wijzen om je ondernemerschap te ontwikkelen en je talenten niet ongebruikt te laten. Dus zijn we gewoon gestart. Gewoon de StartersHUB gestart …

Wil jij ook gewoon starten?

GRATIS

starters checklijst

GRATIS 30 min.

kennismakings-gesprek

Join onze HUB

groeicentrum voor ondernemerschap