Het liefst willen we jou face to face ontmoeten en leren kennen. Offline ontmoeten heet dat, volgens ons de mooiste plek om met mensen te praten en nieuwe contacten te leggen. Je spreekt elkaar, ziet elkaar van top tot teen (en niet in buste formaat). Hierdoor vang je sneller non-verbale signalen op waardoor de interactie soepeltjes verloopt. In een offline ontmoeting ‘proef’ je als het ware de hele mens. En dat maakt de volgende stap naar ervaringen delen en in vertrouwen vragen stellen of je twijfels uiten, nèt iets gemakkelijker.

Graag willen we jou (verder) helpen om een succesvol ondernemer te worden en te blijven. In de afgelopen weken hebben we in de StartersHUB daarom veel met elkaar – online en telefonisch- gesproken en gemaild. We gingen op ontdekkingsreis, zoals aangekondigd. Onze voorkeur voor de offline ontmoeting is tijdens de reis nog niet gewijzigd. Maatregelen en richtlijnen vanwege het COVID-19 virus blijven voorlopig van toepassing. We hebben kansen en mogelijkheden ontdekt waarmee we aan de slag gaan. Tuurlijk, dat we na 1 juni in kleine groepen weer activiteiten, -rekening houdend met o.a. de 1,5 meter afstand- mogen organiseren, helpt ook.

En weet je, de leukste ideeën en besluiten kwamen er toen we besloten na weken online tot een actieve offline ontmoeting. Met de 1,5 meter in acht op een bankje, aan de wandel, rondkijkend naar projecten in wording. Precies zoals we het in cocreatie ook in de HUB doen. ‘Alleen kom je ver, samen kom je verder’. We hebben er veel zin in. Houd onze agenda in de gaten!

P.s. de foto heeft ons geleerd ons dat de try out voor “het bankgesprek” nog niet af is….