stap 2, 3, 4 of 5

5 coworking spaces

flexwerken in Amersfoort

maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur

 • Een ruime werkplek
 • Voor (startende) ondernemers
 • Gratis wifi
 • Gratis parkeren
 • Met koffie/thee/water en koekjes.
 • Hier kun je rustig werken, ervaringen delen en vragen stellen

powered by Seats2meet

Coworking in de HUB

Je bent welkom om te komen werken in de kantoorruimte (HUB) van Team StartersHUB, waar we niet alleen werkruimte bieden, maar ook een omgeving creëren waar ondernemers kunnen gedijen en groeien. Een plek waar rustig gewerkt wordt, maar waar ook ruimte is om ervaringen en kennis te delen. Team StartersHUB is altijd aanwezig om mee te sparren. Dagelijks zijn er vijf ruime werkplekken (coworking spaces) beschikbaar.

De kracht van samen:

Bij StartersHUB geloven we in de kracht van samen. In onze ruimte kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, ervaringen delen en cocreëren. Of je nu een startende ondernemer bent die op zoek is naar ondersteuning of een doorgewinterde professional die een verandering van omgeving nodig heeft, bij ons vind je de inspiratie en ondersteuning die je nodig hebt om te gedijen.

Ruime werkplekken

Het is een prettige ruimte met veel daglicht en planten (voor de zuurstof). De co-workingspaces vormen tesamen een blok van 5 ruime werkplekken. Ook is er een zitje (met 2 fauteuils), een  whiteboard en een flipover aanwezig.

Coworking space:

Bureautafel 160x80cm groot met in hoogte verstelbare bureaustoel. Onder elke bureautafel zit een stopcontact en usb-poort.

13:00u = clean desk:

Om 13:00 uur is een wisselmoment. Dan wordt ons kantoor gebruikt door een startende ondernemer. Vanaf 13:00 uur is de ruimte niet meer beschikbaar voor co-working. Graag hier rekening mee houden en svp voortijdig de ruimte verlaten. Wil je nog even (verder) praten, dan kan dat bij de sta-tafel, in de centrale ruimte.

Gratis parkeren:

Onze gratis parkeergelegenheid zorgt ervoor dat je stressvrij kunt arriveren en vertrekken, zodat je je volledig kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je bedrijf.

powered by Seats2meet

Onze locatie (HUB)

Onze HUB met co-working spaces

Maanlander 6A, Amersfoort

(op de 1e etage – er is gaan lift)

openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur

telefonisch bereikbaar: maandag t/m vrijdag 9:00 tot 18:00 uur

maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 13:00 uur

coworkng in Amersfoort

Voordelen van coworken

Je mist het sparren en het praatje met collega's

Het hebben van collega’s is voor een werknemer vaak vanzelfsprekend, voor een ondernemer daarentegen veel minder. Vanuit huis werken, kan soms eenzaam voelen. Je mist het praatje bij de koffiecorner. Maar vooral ook collega’s die met je mee kunnen denken, die snappen waar je mee bezig bent. Kortom: je mist inspirerende en leuke collega’s. Maar dit hoeft niet zo te zijn! In onze HUB kun je komen werken, met andere (startende) ondernemers, die net als jij op zoek zijn naar fijne ‘dagcollega’s’. 

Alleen kom je ver, samen kom je verder

Ervaring leert, dat vanuit het werken in onze HUB, vaak waardevolle contacten en samenwerkingen ontstaan. Door uit te proberen, ervaringen te delen, elkaar te helpen en het doen van ‘klusjes’ voor elkaar, werk je aan je ondernemerskills en bouw je referenties op. We vinden het prachtig wanneer de HUB jouw ‘zakelijke speeltuin’ wordt. Een veilige plek waar je mag oefenen, bouwen, finetunen en groeien. En ondertussen bouw je ook nog een ondernemers netwerk op.

 

Geen afleiding

Zit jij nu meer thuis en kun je niet goed werken door slecht internet, rumoerige gezinsleden, of ben je uitgekeken op datzelfde behangetje en zoek je een inspirerende werkomgeving? Ga je een ondernemersplan schrijven? Wil je een nieuwsbrief opzetten? Moet je jouw website aanpassen? etc. In onze HUB vind je de rust en de ruimte om te werken.

De meest gestelde vragen

Hoe werkt 't?

Wanneer je een werkplek reserveert, wordt je doorgelinkt naar het boekingsysteem van Seats2meet.com Je kunt hierbij aangeven de datum en tijdslot. Het systeem controleert of er op dat specifieke moment nog werkplekken beschikbaar zijn. Zo ben je altijd verzekerd van een werkplek.

 

⇒ Ja, ik wil een werkplek reserveren

Waar en wanneer?

Iedere ochtend kun je komen coworken in de HUB

 • openingstijden kantoor StartersHUB: 8:30-13:00 uur

13:00 uur  = clean desk:

Om 13:00 uur is een wisselmoment. Dan wordt ons kantoor gebruikt door een startende ondernemer. Vanaf 13:00 uur is de ruimte niet meer beschikbaar voor co-working. Graag hier rekening mee houden en svp voortijdig de ruimte verlaten. Wil je nog even (verder) praten, dan kan dat bij de sta-tafel, in de centrale ruimte.

Locatie adres:

 • Maanlander 6A, Amersfoort
 • (op de 1e etage – er is geen lift)

 

⇒ Ja, ik kom coworken in de HUB

Wat kost het?

Gratis

Wil je graag een keertje komen werken? Leuk! De eerste keer is altijd gratis. Daarna vragen we je om een abonnement af te nemen.

⇒ Ja, ik kom GRATIS co-worken in de HUB

Abonnementen

Bij StartersHUB.nl bouwen we aan een ondernemersnetwerk voor (startende) ondernemers. Dit zijn vooral ondernemers die:

 • willen samenwerken
 • kennis er ervaringen willen delen
 • van elkaar willen leren.

Met het afnemen van een abonnement:

 • mag je een x-tal dagdelen (uren) komen coworken in de HUB. Dit is:
  1. inclusief koffie, thee, water en koekjes
  2. met gebruik van whiteboard en/of flipover
 • word je opgenomen in ons ondernemersnetwerk
 • ontvang je korting op trainingen, workshops en events van StartersHUB

 

—> zie onze tariven

Goed om te weten

Kosten (uren + euro’s), die je in de aanloopfase uit zakelijk oogpunt voor een onderneming hebt gemaakt, zijn fiscaal aftrekbaar. Daaronder vallen ook de kosten die je hebt gemaakt voordat je je daadwerkelijk hebt ingeschreven bij KvK.