stap 3, 4 of 5

Ondernemersmaatje

Een ondernemersmaatje is een ervaren ondernemer die je business snapt en die je kan helpen bij het opstarten van je bedrijf. Hij of zij zet je aan het denken, helpt je met hands-on-zaken, geeft je tips en tricks en introduceert je in zijn/haar netwerk. Sparren met een ondernemersmaatje leidt tot nieuwe inzichten, meer productiviteit, effectieve besluitvorming en sneller groei.

Ondernemersmaatje

Ondernemen kan soms eenzaam zijn

Het is waar dat ondernemen soms eenzaam kan zijn. Misschien heb je dat al ervaren? Je kunt je soms voelen als een eiland in de grote oceaan. Je vraagt je af hoe andere ondernemers “het” allemaal doen en ervaren. Hoewel je als ondernemer niet bang bent om de verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen, is het fijn als er soms iemand over je schouder meekijkt, je over bepaalde zaken adviseert en je een spiegel voorhoudt. Voor de een werkt een vaste sparringspartner het beste, de ander heeftalleen een klankbord of een zetje in de rug nodig om verder te kunnen.

Het vast ondernemersmaatje

Het is belangrijk om een ondernemersmaatje te kiezen die past bij jouw bedrijf en jouw persoonlijkheid. Daarnaast is het belangrijk dat de kennis en vaardigheden bij elkaar aansluiten. Allereerst nodigen we je uit voor een uitgebreide intakegesprek. Het is belangrijk pm jou en jouw bedrijf goed te leren kennen, maar ook om in kaart te brengen waar je precies behoefte aan hebt. Wat zijn de knelpunten waar je tegenaan loopt? Na het intakegesprek gaan we binnen ons uitgebreide ondernemersnetwerk op zoek naar de juiste match voor jou. 

 Eenmalig sparren met een andere ondernemer

Wil je graag éénmalig met een andere ondernemer van gedachte te wisselen? Dan kan dat ook. Je kunt  een consult met een ervaren ondernemer van Team StartersHUB aanvragen. Zo’n consult kan zowel bij ons op locatie als offline zijn. Loop je vast en wil je in beweging komen, dan is een HUB op STAP écht een aanrader. Een HUB op Stap is een wandelconsult, waarmee je niet alleen fysiek, maar ook in je hoofd, in beweging beweging komt. Je zet letterlijk stappen.

Mijn aanvraag betreft:

15 + 2 =