Einde vakanties. Betekent dat dit jaar voor jou de start van een andere tijd, een nieuwe fase? De kinderen bijv. naar vervolgonderwijs of misschien het huis uit. Dat leidt tot een andere ‘life-work balance’ voor jou. Heb jij al bedacht wat jij gaat doen? Blijf je dromen of ga je aan de slag met je droom? Jouw droom om voor jezelf te beginnen ……

Dat moment waarop je besluit om jouw droom te gaan realiseren noemen wij de Me-Time.

Betekent jouw me-time dat je voor jezelf beginnen wilt? Dan heb je de keuze gemaakt om jouw talenten en ervaringen op een andere wijze te gebruiken dan tot nu toe gebeurd is. Er gaat iets veranderen, dat is spannend. En die verandering roept ook veel vragen op. Hele begrijpelijke vragen als: kan ik dat wel, wat heb ik nodig, hoe begin ik, hoe doen anderen dat, e.d. Ondernemen leidt tot leren, tot ontdekken, tot nieuwe ervaringen. Ondernemerschap betekent verandering van koers en keuzes (hóe wil ik mijn inkomsten verdienen). En leidt dus tot beweging, dikwijls ook tot anders kijken naar de borden onderweg 🙂

Wanneer besluit je dat het het jouw ‘me-time’ is ?

P.S. Aan ons eigen moment van me-time om met de StartersHUB te beginnen gingen enige gesprekken vooraf. Praten over de ‘wat als..’ en ‘hoe zullen we…’ en ‘ waarom willen we dit’, alleen verliep dat nu veel planmatiger. En met meer focus dan toen we ieder voor onszelf begonnen, jaren eerder. Het besluit tot starten namen we op een dinsdagmiddag in de voorjaarszon. StartersHUB, groeicentrum voor ondernemerschap.

me-time moment