Marian Connotte:

We doen allen wel eens wat lacherig over ‘watertrappelen’. Watertrappelen is een natuurlijke reactie om niet kopje onder te gaan. Maar elke volwassene weet dat het onderdeel watertrappelen het feestelijk einde is van het behalen van het eerste zwemdiploma van jezelf destijds, van je kind of van je petekind/kleinkind. Watertrappelen in een iets technischere vorm is belangrijk in het waterpolo, want een moment om het speelveld even te overzien en je positie aan te passen😊. 

Wanneer je begint met een eigen bedrijf heb je misschien het gevoel dat je alleen maar water-trappelt als in een noodsituatie.  Onze eerlijke ervaring is dat dit heus stopt. En soms is het nodig is om even te watertrappelen., ook wanneer je al een tijdje ondernemer bent. Als je watertrappelt is het gemakkelijker om iets te roepen naar een ander en of om je situatie te overzien en de controle te nemen. 

Ondernemen kun je leren. Sommige benodigde vaardigheden heb je misschien al in huis, andere vaardigheden kun je via oefenen en gewoon doen eigen maken. In de StartersHUB  helpen wij jou om de kennis en vaardigheden te verkrijgen zodat je niet te lang of te vaak hoeft te watertrappelen. Samen leren en ontdekken is leuker en helpt om door de fase van watertrappelen te komen

#starten-als-ondernemer #switchen-naar-zzp #StartersHUB #groeicentrum #ondernemerschap #samen-leren-en-ontdekken

Voelt StartersHUB voor jou als een krachtige kans?

GRATIS

Starters Checklijst

GRATIS 30 min.

kennismakings-gesprek

Join onze HUB

meer informatie