Marian Connotte: Wie had op 16 maart kunnen denken, dat we nog geen maand later in Nederland over ‘de 1,5meter samenleving van wonen, leven en werken van straks’ zouden praten?? De Corona-maatregelen hebben nu èn straks impact op de wijze van elkaar ontmoeten, leren en delen.

Straks betekent voor het team van StartersHUB dat we nú op ontdekkingsreis gaan. Online wordt steeds belangrijker en dus dient ons StartersEvent anders georganiseerd te worden. Niet de kop in het zand steken maar een werkbare vorm zoeken tussen offline en online. Hoe gaan we dat doen? Wat werkt wel en wat niet? Moet online ondernemen aanvullend zijn op het ‘offline’ proces? Of moet je dit als een aparte tak van sport ontwikkelen?  We zijn benieuwd wat (en hoe!) andere ondernemers doen en láten.  Daarom stellen we het Online StartersEvent van 11 mei nog even uit. Degenen die zich reeds aangemeld hebben, krijgen van ons een persoonlijk bericht hierover.

Een face- to -face ontmoeting en verdere kennismaking met jou heeft onze grote voorkeur. Het delen en leren van elkaars ervaringen en ideeën gebeurt het meest effectief door elkaar te zien, te horen en te ‘proeven’! Wanneer je overweegt te starten en 101 vragen hebt, wil jij waarschijnlijk ook liefst ‘live’ die vragen over ondernemerschap stellen en beantwoord krijgen. We willen ons Online StartersEvent zó inrichten dat het aansluit bij jóuw vragen, jóuw startsituatie en jóuw behoeftes en wensen.  Dus gaan wij eerst ontdekken (stap 1), dan keuzes maken (stap 2) en dan ….. juist ja, we volgen de stappen van onze eigen starters-checklijst  🙂

#StartersEvent #online ondernemen #StartersHUB #groeicentrum #ontdekkingsreis #ondernemerschap

Voelt StartersHUB voor jou als een krachtige kans?

GRATIS

Starters Checklijst

GRATIS 30 min.

kennismakings-gesprek

Join onze HUB

meer informatie